Escape Rooms för Företagsevent

Redo för en unik upplevelse med kollegorna eller teamet? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder Escape Rooms i en miljö som är perfekt för företagsaktiviteter och teambuilding. Våra Escape Rooms är designade för att utmana teamet och förbättra ert samarbete och kommunikation. Dessutom får ni en riktigt rolig och spännande upplevelse.

Testa er kommunikation

För att lyckas med ert uppdrag behöver teamet arbeta tillsammans. Nyckeln till framgång stavas kommunikation och aktivt lyssnande. Att ställas inför nya och oväntade utmaningar lyfter fram individuella färdigheter samtidigt som gruppens dynamik och teamwork sätts på prov.

Utmana er problemlösningsförmåga

Våra Escape Rooms uppmuntrar deltagarna att tänka kreativt och fatta snabba beslut. Ni ställs inför olika kluriga problem. Här gäller det att ni som grupp kan tänka utanför boxen. Var beredd på att överraskas av dina kollegors hittills okända förmågor. Detta är en praktisk metod för att utveckla viktiga arbetsfärdigheter i en dynamisk och engagerande miljö.

Stärk relationer i teamet

Aktiviteter som Escape Rooms kan ge nya perspektiv på hur ni arbetar som team och deltagarnas olika roller i gruppen. Reflektion över ert agerande under spelet kan öka förståelsen för teamets dynamik vilket i sin tur kan förbättra fokus, stärka lojalitet och främja ett målinriktat tankesätt.

Varför ska ni välja vårt Escape Room för ert nästa team event?

Våra Escape Rooms utspelar sig i engagerande miljöer med spännande teman från Stockholms historia. De innehåller utmanande klurigheter och problem med stor variation. Det gör att deltagarna engagerar sig mer genuint i aktiviteten och att det alltid finns något för alla. Våra proffsiga Game Masters ser till att ni hamnar mitt i händelsernas centrum. Under spelets gång finns de alltid beredda att ge tips eller ledtrådar för att hjälpa er framåt. Hos oss på Historical Escapes blir alla Gårdagens Hjältar

Boka ert nästa företagsevent hos oss

Boka ert nästa företagsevent direkt här på vår hemsida. Ni är också välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon.