Allmänna villkor

Dessa allmänna villkor gäller för besök hos Historical Escapes. Villkoren accepteras av kunden vid bokningstillfället. 

Priser och betalning

Aktuella priser listas i SEK på Historical Escapes hemsida. Historical Escapes förbehåller sig rätten att när som helst justera priserna. Priset för en specifik reservation är det pris som gäller vid bokningstillfället och framgår av bokningsbekräftelsen. 

Betalning sker på plats. Historical Escapes accepterar kort och swish. Företag kan välja att betala mot faktura. Då behöver vi få faktureringsuppgifter skickade till oss i förväg via e-post. 

Bokning och avbokning

Bokningar via hemsidan är giltiga först efter att en bokningsbekräftelse har skickats ut med e-post. 

Avbokning av ett rum kan ske senast 24 timmar innan den bokade tiden utan kostnad. Bokningar av flera rum kan avbokas utan kostnad fram till 1 vecka innan det bokade datumet. För avbokningar som sker senare kan kunden komma att debiteras upp till full avgift om rummen inte kan hyras ut till annan kund. 

Regler och villkor

Historical Escapes tar inte ansvar för skador som uppstår på kläder eller tillhörigheter som deltagarna inte har låst in i förvaringsskåp. 

Historical Escapes förbehåller sig rätten att neka kunder som är påverkade av alkohol eller droger eller utifrån annan orsak bedöms som olämpliga att delta i spelet. 

Det är strikt förbjudet att fotografera eller filma någon del av spelet. 

Samtliga spelare måste acceptera följande villkor för att delta i ett spel på Historical Escapes. För omyndiga spelare accepteras villkoren av vårdnadshavare: