FAQ

Rummen passar för 2-6 personer.
Alla från ca 12 år och uppåt kan delta. Rummen passar perfekt som teambuilding för företag, för kompisgäng, familjer och turister som vill göra något riktigt kul tillsammans. Och lära sig lite om Stockholms historia på köpet!
Vi rekommenderar att alla i laget är 12 år och uppåt. Vissa teman kan uppfattas som otäcka för yngre. Vi rekommenderar alltid att det är en vuxen med för ungdomar under 15 år.
Vissa utrymmen är små så om du har klaustrofobi behöver du själv avgöra om du vill spela. Ni är dock inte inlåsta och det går alltid att ta sig ut samma väg som ni kommit in. Om du behöver en paus kan du pusta ut i lobbyn ett tag medan de andra i ditt lag fortsätter.
Det är bara att dyka upp! Vi tar betalt för de spelare som är på plats, dock minst för 2 personer. Vi rekommenderar att ni är max 6 personer i rummet.
Escape room passar perfekt som teambuilding vid en kick off eller avslutning. Vi rekommenderar max 6 personer per rum. Som företag kan ni också välja fakturabetalning.
Ni bokar lättast via hemsidan där ni kan se alla lediga tider och välja vilket eller vilka rum ni vill boka. Det går även att maila oss om ni har frågor.
Avbokning kan ske senast 24 timmar innan bokat spel. I bekräftelsemailet finns en länk där ni kan avboka. Det går också att maila eller ringa oss.